21 Kegagalan Photoshop Paling Fail!

photoshop-fail
Photohop merupakan antara software paling awesome untuk mengedit gambar.

Jika anda mempunyai kemahiran dan skill yang mencukupi, anda boleh mengubah dan memanipulasi apa sahaja gambar.





Ingin kelihatan kurus, kulit lebih cerah, jerawat dan jeragat dihilangkan, menunggang ikan jerung putih sambil bergusti dengan beruang hitam? Semuanya boleh.

Tapi masalahnya bila designer yang tak tahulah, mungkin tengah mengantuk, tengah mabuk todi atau mungkin tengah layan hidu gam barang sepam dua, sampai hasil photoshop yang dihasilkan menjadi seakan-akan ianya dihasilkan dengan Microsoft Paint. Anda faham maksud saya kan?

Di sini ditampilkan 20 kegagalan photoshop paling fail yang kadang-kadang nampak lawak dan ada juga mengerikan. Cekdemout and be afraid, be very afraid.

photoshop fail
 Tangan hantu?
 photoshop fail
 Gila menakutkan pinggang dia
 photoshop fail
 Satu-satunya bijirin yang akan membuatkan anda menjadi putih
photoshop fail
 Syarikat games multimillionaire yang kedekut hidung taik masin nak membeli stock photo
photoshop fail
 Diet secrets terhebat; anda bukan sahaja dapat mengurangkan berat malah kehilangan kaki
photoshop fail
 Tangan hantu lagi?
photoshop fail
 Child's Play? Gila seram
photoshop fail
 Dia pegang tangan siapa?
photoshop fail
 Bad hand job
 photoshop fail
 Website Microsoft Poland. Gila racist.
photoshop fail
 High School Musical mungkin mengupah budak sekolah untuk kerja photoshop
photoshop fail
 Macam mana dia pusing kepala sampai macam tu sekali doh? 
photoshop fail
 Invisible handbag
photoshop fail
 Bayi mutan dengan tujuh jari
photoshop fail
 Crowd copy paste. Aguero kan tu?
photoshop fail
 Ada orang bersembunyi, cuma tangan yang kelihatan.
photoshop fail
 Pak cik ni baru lepas makan orang dan sedang memperdaya anda dengan bunga dan muka pedo untuk menjadikan anda mangsa seterusnya.
photoshop fail
 Anak Brad Pitt ada evil twin.
photoshop fail
 The real skinny.
 photoshop fail
 4 jari? The Simpsons?
photoshop fail
Tangan sotong.

Sumber dari Abduzeedo, Odee dan Hongkiat

Artikel berkaitan:
Comment With:
OR
The Choice is Yours!

4 comments: