35 Gambar Kucing Comel Yang Lucu dan Menggelikan Hati

kucing-comel
Ada yang gemar membela kucing dan ada juga yang gemarkan anjing.

Perbalahan antara cat person dan dog person ini yang entah sejak dari bila wujudnya, kadang-kadang mewujudkan debat yang tak masuk akal terutamanya di bahagian komen video-video Youtube.



Tapi yang beragama islam pastilah akan memilih kucing, kecuali bagi mereka yang tak suka kucing mungkin akan mencari alternatif haiwan lain seperti arnab, ikan, hamster, burung, mentibang, mentadak mentadu, penguin albino, siamang gagap dan sebagainya.

Kucing yang selain menjadi haiwan kesayangan Rasulullah, juga boleh memberi manfaat kepada pembelanya, seperti peneman kesepian bagi mereka yang foreveralone, mengurangkan stress dan juga boleh memberi manfaat kesihatan.

Selain itu memiliki haiwan kesayangan tidak kira samada kucing atau haiwan lain sebenarnya boleh mengubah hidup seseorang seperti kisah seorang lelaki ini yang mengambil keputusan untuk tidak membunuh diri kerana anak anjing kesayangannya. Kucing juga mempunyai beberapa sifat menarik yang mungkin tidak diketahui ramai.

Hah, jadi macam mana? Anda sukakan haiwan apa? Saya pastilah gemarkan kucing, jika tidak takkanlah saya nak buat entri pasal 35 gambar kucing comel yang lucu dan menggelikan hati ni. Hehe, cekdemout!
kucing kelakar
kucing comel
anak kucing jilat lidah
anak kucing berlainan warna
kucing jalan catwalk
anak kucing bergaduh
kucing tidur gaya comelkucing tua tersenyum
kucing dalam kotak
kucing tidur atas meja snooker
anak kucing comel
anak kucing comel tidur
anak kucing tidur terlentang
anak kucing cute
kucing garang
anak kucing dan anak ayam
kucing panjat pagar
anak kucing tersenyum
anak kucing tidur atas kerusi
anak kucing tidur atas tilam
anak kucing tidur atas kerusi
anak kucing tidur dalam cawan
dua anak kucing comel
kucing comel tidur
anak kucing tidur ramai
tidur dalam kasut
kucing comel pemalu
kucing dan anjing
kucing pemalu
anak kucing dalam tin
anak kucing tidur
kucing bergaduh
anak kucing tidur dalam cawankucing cute
anak kucing comel tidur

*Iklan

Comment With:
OR
The Choice is Yours!

42 comments:

  1. cute sangat, tersenyum sendiri tengok gambar2 tu, KY pun suka kucing kat rumah ada 3 ekor,

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute kan?
      oh yeke.saya pun ada juga, ada 4 ekor kat rumah :)

      Delete
  2. haha... Terasa nak gelak... Comel comel comel.... Kucing anugerah Allah swt dan haiwan peliharaan baginda Nabi Muhammad SAW ... Subahanallah...... Sayang meowww..... Thanks bro for your sharing !

    ReplyDelete
  3. comelnye....kucing sape ni ,comell sangat la

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung tuan yg punya kucing2 ni kan :)

      Delete
  4. comelnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! geram sangat.... hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, memang geram je tengok masing2. hehe.

      Delete
  5. somel..somel..huhuhu ...nakkkkkkkkkkkkkk...............meow meow

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tengok gambar je, tak boleh nak bawak balik rumah :D

      Delete
  6. alolo tomeytomeyy . geramnya >_<

    ReplyDelete
  7. abi hurairah itu adalah bApa kucing.

    ReplyDelete
  8. PechiNtA KuCiNgkk..May 22, 2013 at 1:38 PM

    ya allah.................imuetz'e.

    ReplyDelete
  9. Comel!!!geramnye.teringin nk bele.tp abg tk kesi hu..hu.hu..

    ReplyDelete
  10. Comel gilerrrrr x leh bla

    ReplyDelete
  11. best lah gmbr2 kucing2 ni... terbaiklah

    ReplyDelete
  12. comel giler gambar ni best lah... TERBAIK...^_^

    ReplyDelete
  13. best lah gmbr2 kucing2 ni... terbaiklah

    ReplyDelete
  14. best lah gmbr2 kucing2 ni... terbaiklah

    ReplyDelete
  15. best lah gmbr2 kucing2 ni... terbaiklah

    ReplyDelete
  16. mauuuu dund kucing ny ya ampunn gemezziinn bggttzz...

    ReplyDelete
  17. mauuuu dund kucing ny
    ya ampun gmezziinn bgttzzz....

    ReplyDelete
  18. Subhanallah!! comel nyer..thanks for ur sharing..i really like it.lupe segale msalh..hehe.. :)

    ReplyDelete
  19. Bole share kee... geram sgt..

    ReplyDelete
  20. Imut, uh unyu² bener itu anK kucingnya. seperti kucing nya..

    ReplyDelete
  21. Lucu banget anak kucingnya. dari mana itu anak kucingnya?

    ReplyDelete
  22. Imut, uh unyu² bener itu anK kucingnya. seperti kucing nya..

    ReplyDelete
  23. Sumpah kucing nya imut bingit.... :D

    ReplyDelete