Tambah Trafik Tambah Follower 2013

Assalamualaikum dan selamat membaca.

Masuk bulan Februari nanti, maka genaplah usia empat tahun blog saya ini.







Dah dikira lama juga, kalau budak usia 4 tahun tu dah pandai bercakap dah merengek-rengek minta dekat mak belikan aiskrim pisang.

Pada mulanya blog kfein ini lebih kepada blog yang menceritakan hal-hal peribadi saya sendiri dan tempat untuk meluahkan perasaan dan pendapat terutamanya zaman muda-muda remaja dulu (masih lagi muda remaja sekarang), namun atas beberapa sebab tertentu saya tukar niche blog ini kepada blog informasi pada pertengahan tahun lalu.

Makanya blog kfein ini sekarang adalah merupakan blog yang menceritakan tentang informasi-informasi menarik seperti architecture, design, fakta pelik dan lawak, isu semasa dan kadang-kadang diselitkan cerita peribadi yang mungkin boleh dijadikan pengajaran dan taulan.

Banyak juga yang perlu saya pelajari dalam dunia berblogging-blogging ini. Saya suka menjadikan blog www.hasrulhassan.com, blog pendidikan buat blogger sebagai tempat untuk saya pelajari hal dan perihal tentang berblog terutamanya bagi blogger baru (boleh dikira baru juga kot?) macam saya sebab di situ sarat dengan informasi dan tips-tips yang berguna buat blogger.
segmen-tambah-trafik-tambah-follower
Kali ini saya nak join segmen Tambah Trafik Tambah Follower 2013 yang dikendalikan oleh brader Hasrul Hassan.

Ini adalah pertama kali saya join segmen sebegini sebab saya ini pemalu orangnya (haha, tak boleh blah). Tujuan saya join segmen ini adalah untuk memeriahkan lagi segmen tersebut dalam usaha untuk memeriahkan lagi dunia blog Malaysia. Yeah!

Kalau korang berminat nak join segmen ni bolehlah klik banner di atas. Sama-samalah kita mengeratkan ukhwah dan silaturrahim sesama kita, moga diberkati Allah hendaknya, insyaAllah.

Assalamualaikum..

Comment With:
OR
The Choice is Yours!

14 comments:

  1. Tak tau ada segmen ni..boleh la cuba join bila ada masa nanti...

    Dah lama dah blog Kfein ni, tak terlawan oleh saya yang baru sangat ni.. Goodluck Kfein! ;)

    nadot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak adalah lama sangat. baru je nak mula balik ni. haha.

      thanks ye. kalau ada masa nanti join lah :D

      Delete
  2. hai khairil.. semoga terus memberikan informasi yang bermanfaat kepada pembaca =D, Blog saya juga hampir seusia dengan blog kfien.blogspot.com =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, sama usia lah blog kita. terima kasih ya sudi singgah :D

      Delete
  3. Apa Khabar,melangkah suai kenal antara maya.Selamat berkenalan. Jika sudi, bolehkah jadikan blog saya antara blog list di blog kamu..Terima kasih saya dahulukan

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga. insyaAllah nanti saya fikirkan sebab saya pun tak ada blog list lagi.

      Delete
  4. cik lynn datang dari segmen sama & done follow sini...

    jom jalan2 blog cik lynn =)

    http://lynnlinda.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik lynn sudi singgah..
      nanti insyaAllah saya bw :)

      Delete
  5. salam blogger :) hye hye.... Fik dtg dri segmen yang sama, HasrulHassan, done follow blog awak, jom singgah
    muhammadrafik.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html
    jgn lupa follow :) TQ

    ReplyDelete
  6. salam... mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, terima kasih sudi singgah. sudah follow :)

      Delete
  7. As-Salam. Terima kasih kerana kesudian join segmen HH dan undi blog dalam kategori Blog Pendidikan MSMW 2013. Seronok bila ada rakan-rakan blogger yang dikenali join dan vote. Sokongan rakan blogger seperti anda amat HH hargai.

    Terima kasih sekali lagi ...

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam. terima kasih juga kepada bro HH :D

      Delete