Inikah Anak Kucing Paling Comel Di Dunia? (10 Gambar)

Dalam blog ini saya memang selalu paparkan tentang kucing yang memang merupakan haiwan favourite saya.

Tapi dalam banyak-banyak gambar anak kucing yang pernah saya lihat, serius anak kucing ni memang paling comel pernah saya tengok.



Anak kucing ini bernama Daisy, milik seorang penterjemah Australia yang bernama Ben Torode dan tinggal bersama isterinya, Miki di Jepun. Sebenarnya pada September tahun lepas, saya pernah paparkan gambar-gambar Daisy si anak kucing comel ni di sini (klik), cuma saya rasa tak puas pula tengok kecomelannya jadi saya rasa macam nak post lagi gambar-gambar si Daisy ni, hehe. Daisy mendapat jolokan sebagai the cutest kitten in the world (anak kucing paling comel) setelah gambar-gambar Daisy dimuat naik oleh Ben dan menjadi kegilaan warga internet.

Pada pendapat anda adakah Daisy layak digelar sebagai anak kucing paling comel di dunia, atau ada lagi anak kucing yang lagi comel? Kalau nak tengok lagi gambar si Daisy ni, anda boleh klik link yang saya beri di atas, atau nak tengok lebih banyak gambar kucing comel boleh klik di sini. So cute!
daisy anak kucing paling comel di dunia
gelagat anak kucing main permainan
anak kucing dalam bakul
anak kucing main dengan selimut
anak kucing main dengan tikus mainan
gambar anak kucing atas katil
anak kucing comel main getah
anak kucing minum susu
anak kucing comel bermata biru
gelagat anak kucing main tisu
Kalau tak puas lagi boleh juga tengok video:

Sumber dari Daily Mail

Artikel Berkaitan:
Comment With:
OR
The Choice is Yours!

17 comments:

  1. Paling tu susah lah nak cakap. Tapi mmg dia comel sangat

    ReplyDelete
  2. dia mmg pandai beraksi depan kamera mmg comel2 belaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, susah juga nak cari kucing yg pandai beraksi depan kamera.

      Delete
  3. sedih bila kucing yg ada tepi jalan tgok kaki terhengkut2 huhu..ada pula di cucuh dengan puntung rokok huhuhu... sedihnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, tapi nak buat macam mana, tak ada siapa yg nak jaga diorang.

      Delete
  4. comel juga daisy ni, tapi yang penting comel disisi tuannya kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setiap kucing memang comel di sisi tuannya, hehe.

      Delete
  5. oh...sangat comel. lagi2 bila dia main dengan tikus tue.ggrrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, sampai melompat-lompat main dgn tikus, huhu.

      Delete
  6. Comel... Kat rumah sy pun banyak kucing

    ReplyDelete
  7. Mata die..biru >_<

    Anak kucen mmg kebnykkn comel2..tpi utk daisy, paling tepat, 'antara anak kucing paling comel didunia' hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, semua anak kucing memang comel :)

      Delete
  8. lucu..,comel'x..,by:JUNIOR
    LUCUNYA KAYAK DIRIKU..,

    ReplyDelete
  9. Saya suka kucing INI ....................sebab dia comel

    ReplyDelete