Topi Kepala Singa Untuk Kucing Anda Yang Cute

Bagi mana-mana kucing yang merasakan diri mereka adalah seekor singa ataupun pemilik kucing di rumah yang ingin melihat kucing kesayangan anda berlagak seperti seekor singa yang garang, produk ini mungkin sangat sesuai untuk anda.





Topi kepala singa untuk kucing ini diberi nama Lion Mane Hat for Cats dan direka untuk dipakaikan bagi kucing dalam pelbagai saiz. Ianya selamat digunakan dengan dilekatkan menggunakan pelekat Velcro di bawah bahagian dagu kucing. Topi ini diperbuat daripada bulu sintetik dan kapas lembut untuk lebih menampakkannya seperti bulu singa.

Bagi yang berminat dengan produk ini, anda boleh order di laman web Etsy. Kalau topi ni nak dipasangkan pada kucing di rumah saya, mesti lepas 2, 3 saat dia dah tanggalkan dan cakar-cakar dan rosakkan, 2, 3 minit kemudian dia akan blah sebab dah bosan.
topi singa untuk kucing

lion mane hat for cats

kucing tidur pakai topi

kucing pakai topi kepala singa

kucing muka bosan pakai topi
sumber dari HiConsumption

artikel berkaitan:

Comment With:
OR
The Choice is Yours!

4 comments:

  1. mcm bosan je muka die... kucing dalam gambar terakhir..

    http://ridoma.blogspot.com/2013/05/cat-walk-punca-perlawanan-bolasepak.html

    ReplyDelete
  2. kalau jumpa kat mana2
    molek ni beli untuk kucing aku
    haha

    ReplyDelete