Iron Girl: Pengganti Iron Man?

Anda semua dah menonton filem Iron Man 3? Macam mana, best?

Tapi tahukah anda, selain Iron Man, terdapat juga watak superhero atau mungkin lebih sesuai digelar super heroin bergelar Iron Girl?





Walaupun Iron Girl ini hanyalah satu rekaan illustrasi konsep dari illustrator, namun hasil seni ini memang sangat menakjubkan dan kalau ada movie yang dihasilkan menggunakan watak ini pasti saya tak sabar-sabar nak tengok, hehe. Dua illustrasi ini dihasilkan oleh dua orang illustrator yang berbeza, iaitu Evanlee82 dari Alhambra, Sepanyol dan juga Andreypratama dari Jakarta, Indonesia. Bagaimana, cantik kan?

Baca lagi: Versi kartun Popeye yang lebih realistik dan badass

Untuk melihat lebih banyak illustrasi yang dihasilkan dua orang artist berbakat ini, anda boleh klik link yang disediakan di setiap gambar.


No comments:

Post a Comment