Kotak Yang Comel Untuk Membawa Kucing Kesayangan Anda

Kita semua sedia maklum bahawa kucing memang sangat sukakan kotak. Atas kegemaran kucing inilah, Erin Zingre, seorang student di University of Kansas telah mereka cat carrier yang berbentuk seperti kotak kadbod untuk membawa kucing kesayangan anda ke mana-mana.




Kotak kucing yang digelar Cat's Cradle ini direka khas untuk menyediakan suasana yang selesa dan mengutamakan keselamatan untuk kucing peliharaan anda. Selain itu, ianya juga dihiasi dengan typography mengenai fakta-fakta menarik tentang kucing yang bukan sahaja menjadikan kotak ini kelihatan lebih cantik, malahan sedikit sebanyak dapat menambah ilmu pengetahuan mengenai haiwan yang comel ini.

Baca lagi: Topi kepala singa untuk kucing anda yang cute

cat carrier bentuk kotak kadbod
cat's cradle erin zingre

bahagian belakang kotak kucing

bahagian hadapan kotak kadbod


kucing comel dalam kotak

kucing beratur masuk dalam kotak
sumber dari The Dieline

artikel berkaitan:

Comment With:
OR
The Choice is Yours!

6 comments:

  1. Agak-agak mahal tak kotak ni?

    ReplyDelete
  2. yups, kucing aku pun suka sangat dengan kotak
    ntah apa la yang best
    tak tahu

    ReplyDelete
  3. Memang comel. Kucing suka tidur didalamnya.

    ReplyDelete
  4. hihi.. comel.. tapi, kotak tu kecik.. kalo dia dah ada anak, anak dia nak campak ke mana?

    ReplyDelete