35 Gambar Kucing Comel Yang Lucu dan Menggelikan Hati

kucing-comel
Ada yang gemar membela kucing dan ada juga yang gemarkan anjing.

Perbalahan antara cat person dan dog person ini yang entah sejak dari bila wujudnya, kadang-kadang mewujudkan debat yang tak masuk akal terutamanya di bahagian komen video-video Youtube.



Tapi yang beragama islam pastilah akan memilih kucing, kecuali bagi mereka yang tak suka kucing mungkin akan mencari alternatif haiwan lain seperti arnab, ikan, hamster, burung, mentibang, mentadak mentadu, penguin albino, siamang gagap dan sebagainya.

Kucing yang selain menjadi haiwan kesayangan Rasulullah, juga boleh memberi manfaat kepada pembelanya, seperti peneman kesepian bagi mereka yang foreveralone, mengurangkan stress dan juga boleh memberi manfaat kesihatan.

Selain itu memiliki haiwan kesayangan tidak kira samada kucing atau haiwan lain sebenarnya boleh mengubah hidup seseorang seperti kisah seorang lelaki ini yang mengambil keputusan untuk tidak membunuh diri kerana anak anjing kesayangannya. Kucing juga mempunyai beberapa sifat menarik yang mungkin tidak diketahui ramai.

Hah, jadi macam mana? Anda sukakan haiwan apa? Saya pastilah gemarkan kucing, jika tidak takkanlah saya nak buat entri pasal 35 gambar kucing comel yang lucu dan menggelikan hati ni. Hehe, cekdemout!
kucing kelakar
kucing comel
anak kucing jilat lidah
anak kucing berlainan warna
kucing jalan catwalk
anak kucing bergaduh
kucing tidur gaya comelkucing tua tersenyum
kucing dalam kotak
kucing tidur atas meja snooker
anak kucing comel
anak kucing comel tidur
anak kucing tidur terlentang
anak kucing cute
kucing garang
anak kucing dan anak ayam
kucing panjat pagar
anak kucing tersenyum
anak kucing tidur atas kerusi
anak kucing tidur atas tilam
anak kucing tidur atas kerusi
anak kucing tidur dalam cawan
dua anak kucing comel
kucing comel tidur
anak kucing tidur ramai
tidur dalam kasut
kucing comel pemalu
kucing dan anjing
kucing pemalu
anak kucing dalam tin
anak kucing tidur
kucing bergaduh
anak kucing tidur dalam cawankucing cute
anak kucing comel tidur

*Iklan

Khairil Faizul

Mahasiswa, pengendali blog kfeinblog.com

59 ulasan:

  1. cute sangat, tersenyum sendiri tengok gambar2 tu, KY pun suka kucing kat rumah ada 3 ekor,

    BalasPadam
    Balasan
    1. cute kan?
      oh yeke.saya pun ada juga, ada 4 ekor kat rumah :)

      Padam
  2. haha... Terasa nak gelak... Comel comel comel.... Kucing anugerah Allah swt dan haiwan peliharaan baginda Nabi Muhammad SAW ... Subahanallah...... Sayang meowww..... Thanks bro for your sharing !

    BalasPadam
  3. comelnye....kucing sape ni ,comell sangat la

    BalasPadam
  4. comelnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! geram sangat.... hehehe....

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah, memang geram je tengok masing2. hehe.

      Padam
  5. somel..somel..huhuhu ...nakkkkkkkkkkkkkk...............meow meow

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tengok gambar je, tak boleh nak bawak balik rumah :D

      Padam
  6. alolo tomeytomeyy . geramnya >_<

    BalasPadam
  7. abi hurairah itu adalah bApa kucing.

    BalasPadam
  8. PechiNtA KuCiNgkk..22 Mei 2013 1:38 PTG

    ya allah.................imuetz'e.

    BalasPadam
  9. Comel!!!geramnye.teringin nk bele.tp abg tk kesi hu..hu.hu..

    BalasPadam
  10. Comel gilerrrrr x leh bla

    BalasPadam
  11. best lah gmbr2 kucing2 ni... terbaiklah

    BalasPadam
  12. comel giler gambar ni best lah... TERBAIK...^_^

    BalasPadam
  13. best lah gmbr2 kucing2 ni... terbaiklah

    BalasPadam
  14. best lah gmbr2 kucing2 ni... terbaiklah

    BalasPadam
  15. best lah gmbr2 kucing2 ni... terbaiklah

    BalasPadam
  16. mauuuu dund kucing ny ya ampunn gemezziinn bggttzz...

    BalasPadam
  17. mauuuu dund kucing ny
    ya ampun gmezziinn bgttzzz....

    BalasPadam
  18. Subhanallah!! comel nyer..thanks for ur sharing..i really like it.lupe segale msalh..hehe.. :)

    BalasPadam
  19. Bole share kee... geram sgt..

    BalasPadam
  20. Imut, uh unyu² bener itu anK kucingnya. seperti kucing nya..

    BalasPadam
  21. Lucu banget anak kucingnya. dari mana itu anak kucingnya?

    BalasPadam
  22. Imut, uh unyu² bener itu anK kucingnya. seperti kucing nya..

    BalasPadam
  23. Sumpah kucing nya imut bingit.... :D

    BalasPadam
  24. Aku kat rumah ada 5 ekor kucing

    BalasPadam
  25. Comel sungguh kesemuanya.

    BalasPadam
  26. Saya suka yg warna warni tu.
    Comeeeell nyaaa

    BalasPadam
  27. saya da kucing parsi kat rumah 4 anak kucing parsi ibunya beranak tiga lagi jadi ada 7 ekor kcing parsi..thanks for allah..cutelah comel yang awk hntar

    BalasPadam
  28. comelnya...gue suka banget ma kucing

    BalasPadam
  29. waaaaaahhhhhhhhh >_< <3 <3 <3

    BalasPadam
  30. Hahaha comel gilerrrrr

    BalasPadam
  31. cutenye semua. hilang tress jp tgk comel-comel ni

    BalasPadam
  32. comelnya!!! hilang stress sekejap

    BalasPadam
  33. Comel bnget tu kucing, sy mau bela kucing, bleh gk klo sy bli kcing itu

    BalasPadam
  34. Comel banget itu kucing... sy jdi geremmm

    BalasPadam

Instagram