Inikah Anak Kucing Paling Comel Di Dunia? (10 Gambar)

Dalam blog ini saya memang selalu paparkan tentang kucing yang memang merupakan haiwan favourite saya.

Tapi dalam banyak-banyak gambar anak kucing yang pernah saya lihat, serius anak kucing ni memang paling comel pernah saya tengok.

Anak kucing ini bernama Daisy, milik seorang penterjemah Australia yang bernama Ben Torode dan tinggal bersama isterinya, Miki di Jepun. Sebenarnya pada September tahun lepas, saya pernah paparkan gambar-gambar Daisy si anak kucing comel ni di sini (klik), cuma saya rasa tak puas pula tengok kecomelannya jadi saya rasa macam nak post lagi gambar-gambar si Daisy ni, hehe. Daisy mendapat jolokan sebagai the cutest kitten in the world (anak kucing paling comel) setelah gambar-gambar Daisy dimuat naik oleh Ben dan menjadi kegilaan warga internet.

Pada pendapat anda adakah Daisy layak digelar sebagai anak kucing paling comel di dunia, atau ada lagi anak kucing yang lagi comel? Kalau nak tengok lagi gambar si Daisy ni, anda boleh klik link yang saya beri di atas, atau nak tengok lebih banyak gambar kucing comel boleh klik di sini. So cute!
daisy anak kucing paling comel di dunia
gelagat anak kucing main permainan
anak kucing dalam bakul
anak kucing main dengan selimut
anak kucing main dengan tikus mainan
gambar anak kucing atas katil
anak kucing comel main getah
anak kucing minum susu
anak kucing comel bermata biru
gelagat anak kucing main tisu
Kalau tak puas lagi boleh juga tengok video:

Sumber dari Daily Mail

Khairil Faizul

Mahasiswa, pengendali blog kfeinblog.com

19 ulasan:

  1. Paling tu susah lah nak cakap. Tapi mmg dia comel sangat

    BalasPadam
    Balasan
    1. banyak sangat kucing yg comel2, haha.

      Padam
  2. dia mmg pandai beraksi depan kamera mmg comel2 belaka

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, susah juga nak cari kucing yg pandai beraksi depan kamera.

      Padam
  3. sedih bila kucing yg ada tepi jalan tgok kaki terhengkut2 huhu..ada pula di cucuh dengan puntung rokok huhuhu... sedihnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah, tapi nak buat macam mana, tak ada siapa yg nak jaga diorang.

      Padam
  4. comel juga daisy ni, tapi yang penting comel disisi tuannya kot.

    BalasPadam
    Balasan
    1. setiap kucing memang comel di sisi tuannya, hehe.

      Padam
  5. oh...sangat comel. lagi2 bila dia main dengan tikus tue.ggrrr..

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah, sampai melompat-lompat main dgn tikus, huhu.

      Padam
  6. Comel... Kat rumah sy pun banyak kucing

    BalasPadam
  7. Mata die..biru >_<

    Anak kucen mmg kebnykkn comel2..tpi utk daisy, paling tepat, 'antara anak kucing paling comel didunia' hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup, semua anak kucing memang comel :)

      Padam
  8. lucu..,comel'x..,by:JUNIOR
    LUCUNYA KAYAK DIRIKU..,

    BalasPadam
  9. comelnya kucing tu.....i want cat like that...:)

    BalasPadam
  10. Saya suka kucing INI ....................sebab dia comel

    BalasPadam
  11. Sedih... muka anak kucing saya lebih kurang mcm ni.... umur pun rasanya sebaya... baru je meninggal pagi tadi... umurnya tak panjang.... Allah lebih sayangkan dia.... saya redha dengan pemergiaannya.... memang tak sempat nak rakamkan gambarnya buat kenang2an...

    BalasPadam

Instagram